Utvask før flytting

Evask AS gjorde en meget god jobb med utvask av 2 hus i juli 2013. Vi vil anbefale Evask til andre som trenger hjelp med utvasken. Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Utvask før flytting

( Ø. Bøe )

Other Testimonials

«Våre beste referanser gis. Kunne ikke leiet ut leiligheten vår i Sirdal uten dere. Alltid like rent og pent til avtalt tid og pris. Tusen takk.»

Utvask i Sirdal

( Hilde Erfjord )

Flinke og grundige!

Utvask av leilighet

( Beate Aasen Bã )

Effektivt og godt arbeid til avtalt tid og pris. Anbefales! Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Utvask av lite rekkehus

( magnus )

EVASK AS utførte en god jobb, og det ble rent for en god pris. De kom på befaring i forkant. Ansvarlig snakker norsk. Vi kan anbefale denne bedriften til andre.

Utvask av 150m2 rekkehus

( Magne Christian Eide )

Vi hyrte EVASK AS for utvask av hus ifm utflytting. De utførte en upåklagelig jobb og det ble skinnende rent for en grei pris. De kom på befaring i forkant. Ansvarlig snakker norsk.

Utvask 105 m2 enebolig, tjensvoll

( Oddbjørn Larsen )

Vel gjennomført jobb! Godt humør og høy kompetanse var gjennomgående faktorer på de ansatte!

Flyttevask av leilighet på paradis i stavanger (ca 60 kvm)

( Aino Fagerbakk )

Meget bra utført jobb. Kan anbefales på det sterkeste. Møtte opp til avtalt tid, og uførte jobben til avtalt pris.

Utvask av leilighet

( Frode Jensen )

Vi er utrolig fornøyd med arbeidet. Fikk vasket ut leiligheten vår på 54 kvm. Leiligheten var så godt som steril og regningen ble som avtalt på forhånd :) Kommer garantert til å bruke de igjen. Sist men ikke minst skulle de ha halvparten av det CityMaid skulle ha for oppdraget. VELDIG fornøyde.

Flyttevask på 54 kvm trengs :)

( Ida Kristine Grøttem )

Jeg gir Evask mine beste anbefalinger. De var proffe og service minded fra tilbud til oppdraget var gjennomført. Prisen var veldig god og særdeles konkurransedyktig i forhold til større konkurrenter i markedet. Takk for flott utført arbeid! Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Flyttevask

( G H. Westbye )

Kom på tiden, hyggelige effektive jenter og jobben ble gjort til avtalt pris. Husk bare å opplys om at det tilkommer moms på tilbudet. Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Storrengjøring

( Oppdragsgiver )