Referanser

Flyttevask

Jeg gir Evask mine beste anbefalinger. De var proffe og service minded fra tilbud til oppdraget var gjennomført. Prisen var veldig god og særdeles konkurransedyktig i forhold til større konkurrenter i markedet. Takk for flott utført arbeid! Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

G H. Westbye

Flyttevask på 54 kvm

Vi er utrolig fornøyd med arbeidet. Fikk vasket ut leiligheten vår på 54 kvm. Leiligheten var så godt som steril og regningen ble som avtalt på forhånd 🙂 Kommer garantert til å bruke de igjen. Sist men ikke minst skulle de ha halvparten av det CityMaid skulle ha for oppdraget. VELDIG fornøyde.

Ida Kristine Grøttem

Storrengjøring

Kom på tiden, hyggelige effektive jenter og jobben ble gjort til avtalt pris. Husk bare å opplys om at det tilkommer moms på tilbudet. Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Oppdragsgiver

Utvask før flytting

Evask AS gjorde en meget god jobb med utvask av 2 hus i juli 2013. Vi vil anbefale Evask til andre som trenger hjelp med utvasken. Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

Ø. Bøe

Utvask 105 m2 enebolig

Vi hyrte EVASK AS for utvask av hus ifm utflytting. De utførte en upåklagelig jobb og det ble skinnende rent for en grei pris. De kom på befaring i forkant. Ansvarlig snakker norsk.

Oddbjørn Larsen

Utvask av lite rekkehus

Effektivt og godt arbeid til avtalt tid og pris. Anbefales! Jobben ble meget godt gjennomført! Vi fikk en veldig bra pris! De fullførte raskt og effektivt!

magnus

Utvask av leilighet

Meget bra utført jobb. Kan anbefales på det sterkeste. Møtte opp til avtalt tid, og utførte jobben til avtalt pris.

Frode Jensen

Flyttevask av leilighet på paradis

Vel gjennomført jobb! Godt humør og høy kompetanse var gjennomgående faktorer på de ansatte!

Aino Fagerbakk

Utvask av leilighet.

Flinke og grundige!

Beate Aasen Bã